DESPRE NOI

Senior Vanaf este societate comerciala deschisa tuturor, o legatura directa dintre producator si consumatorul final. De fiecare data incercam sa aducem ceva nou in viata dumenavoastra, o noua inspiratie in materie de finisaje si materiale de constructii.

Puteti apela cu incredere la echipa noastra de consultanti, formata din oameni dinamici, energici, cu idei noi si viziune. Cunoastem importanta materialelor de constructii si stim ce anume se preteaza cel mai bine in cazul fiecarei lucrari.

Oamenii nostri sunt rapizi si cunosc toate informatiile cu privire la materialele necesare realizarii constructiei ideale sau amenajarii, astfel incat rezultatul final sa fie pe placul dumneavoastra. Logistica de care dispunem ne avantajeaza pentru a putea raspunde celor mai exigente cereri.

Avantajele noastre imbatabile:
►1. Oferim materiale de constructii si finisaje, accesorii, scule, produse pentru casa, curte si masina, direct din depozitul nostru.
►2. Asiguram livrari rapide, cu flota prorie, in zilele lucrătoare + sambata.
►3. Cu ajutorul flotei de transport pe care o detinem, ajungem pana in cele mai indepartate colturi al judetului Maramures si ale judetelor vecine. 
►4. Avem o gama mare de materiale de constructii.

Suntem, si in 2018, recunoscuti oficial, ca FIRMA DE INCREDERE.

Va asiguram ca, alaturi de noi si in 2019, veti avea cele mai avantajoase servicii si preturi.


Va multumim pentru incredere!

DE CE SA NE ALEGI PE NOI

CONSULTANȚĂ

Monplast Trans va ofera solutiile dorite, la preturi negociabile. Îndrăzniți și veți obține mai mult!

TRANSPORT DEDICAT

Cu ajutorul flotei de transport pe care o detinem, ajungem pana in cele mai indepartate colturi al judetului Maramures si ale judetelor vecine. 

CONSULTANȚĂ

Echipa noastra de consultanti, formata din oameni dinamici si energici cunoaste importanta materialelor de constructii.